New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Saturday, 26 May 2012

Contest Blog Saya Superb Cun!


Saya nak Masuk contest ni!


Saya Nak Tag:

(sy pasti kan mereka tahu dengan mengirim pemberitahuan pada dinding fbnya)

Syarat 
utama : mesti berwargenegara Malaysia  (((ye saya)
1.Wajib Follow blog Nabilah (Follow) *untok info semasa* (dah)
2.Wajib like fanpage Nabilah (like)                                (dah)
3.Wajib Like/Follow/Add para sponser                          (dah)   
  *klaw yang tak de FB , Wajib Follow sahaje :)       (saya ada Fb)
  *Jika ade FB , sile like ... Jgan nak menipu , berdose tau ! (tak tipu)


NRs Creative Shop - Follow &  Like
Ri Do Ma - Add & Follow
Sweety Pretty Lens - Like  & Follow 
Shawls ToLove - Like  & Follow
Izzah Liyana - Follow , Like Twitter
Cik Eiyra - Follow & Like
Mohd Zuhri - Follow & Like
Fya - Follow & Like 
Farain - Follow & Like
Liyana - Follow 
Tehaa - Follow & Like

(maaf x de buktinya kat sini, kalau nak lebih lanjut, cek kat bahagian follow tu)

4.Wajib Buat satu entry tentang contest nie :                        (semua dah)


*tajuk : Contest Blog Saya Superb Cun !
*Letak Banner kat atas tu dan linkkan kesini semula
*Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu 
*Publish entry korang


5.Tinggalkan link entry korang di bahagian komen sahaja.Pastikan link entry. (dah)
6.Pemenang akan dipilih oleh Saya sendiri berdasarkan blog yang Superb Cun (jadi edit la blog anda sehabis baik)                                                 (mungkin dah oke)


Tarikh Tutup : 31 July 2012

(mintak-mintak sy dapat.. hihi ^_^ salah satu pon tak pe..)





♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

5 orang suka menulis:

Nur Nabilah said...

thanxx sbb join :>> insyaalah , jgn risaw hadiahnye ade banyakk :)

Farhani said...

welcome! :D hehe..

Nur Nabilah said...

assalamualaikum , dekad sini ade update baru pasal contest mengenai siapa yang mempromote contest ini >>http://online-story-mory.blogspot.com/2012/05/siapa-yang-promote-akan-dapat.html

nik nur maisarah nik suhaimi said...

thanks coz tag..hope awk menang ^-^

Farhani said...

Ok! ;)

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)