New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Friday, 7 October 2011

Ramai giler...

Assalamualaikum...

Semalam,,tuan blog ni g kat Stadium Sultan Muhammad ke-IV (KELANTAN) ..Ni 1st time tuan punye blog ni g kat stadium dlm hidup kat ats dunia ni..haha..(darat) :p Tuan punye blog ni x minat bola tu sbb x g kat stadium ni...hehe..


Farhani g kat stadium ni dgr ceramah pasal hudud..Lama tau..dgr ceramah tu..Balik pukul 11.30 malam..Uhh..letih+ngantuk=tidur..Adik-adik farhani sumenye tidur.. Mangsa nya=my father with my mom sbb kena bangkukan bdk 2 org ni.. Tuan punye blog ni duk kat ats skali..Gayat..oHh..
Duk kat ats ni nmpak org kat bwh tu mcm..SEMUT..hihi..nk tgk?? kat bwh ni..

video

Ni gmbar2 yg tuan punye blog ni tangkap time dgr ceramah tu..huhu..


Ok lah..Farhani nk g tgk Johny English..Korang pon kalau suke bleh join..tapi..kat umah cndiri la..ehh..Bye.. ^_^

Assalamualaikum..
♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

Monday, 3 October 2011

Pperiksaan..

Assalamualaikum..

Hari ni, tuan punye blog ni ade peperiksaan.. Sebelum cite..Tuan punye blog ni nk mintak maaf kalau ade yg visit blog yg hodoh ni tapi x de cite..macam la best blog aku ni..Maaf ok! ^_^..Balik kpd peperiksaan ni..Peperiksaan ni hanya utk dpt sijil mumtaz ..

Peperiksaan ni peperiksaan perkataan dlm bahasa arab yang kitaorg(kwn sekelas) hafal berminggu-minggu...Ni nk cite sebelum peperiksaan ,tepi sebelah kanan tuan punye blog ni nama Nadhirah..Tuan dye cantik+cute dan satu agi dye suke merendah  diri..Kalau kat kiri budk laki..X suke..Time peperiksaan pulak nk tahu kitaorg buat pe?? Haa..nk tahu?? kita org tanye kat kwn sebelah arr..Haa..mcm la korang x de pengalaman cam ni ..btul x??hehehe..Ok..Kitaorg (semua tingkatan 1) cuti Selasa (esk), Rabu, Khamis.. Nk tahu?? Ikut ramalan x kn best sbb adik g sekolah,,abg pon g sekolah dye ade Peperiksaan Menengah Rendah (PMR)..Korang doa kan dye ok..Tolong-menolong amalan baikkn??..OK that's all..Bye..

Assalamualaikum..
♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)