New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Saturday, 24 March 2012

Hari keluarga?! Tangan aku?


Hello! Hello! Hello!
Here i am to post my lovely blog!
Letih tak hilang lagi ni, baru balik dari De'Bali Beach Resort..

Actually my mom dijemput, sempena Hari Keluarga..
Memang penat giler! Aku yang tak bersenam ni duk tgk org yang duk poco-poco..Haha..
Lawak giler!(tak leh citer, secret..Hihi)

Yang paling best dapat hadiah bagi pertandingan memancing..
Dapat Tempat 1, aku je yang lebih2 padahal orang lain yang duk letih pancing..
Adik aku pulak main berebut gula-gula.. Aku yang duk atas kusi ni, ketawa berdekah-dekah, 
mana taknya mcm2 kerenah aku tngk,  mcm2 gaya sbb nk ambil gula2 yang seposen dua tu.. 

Aku?! Aku dapat hadiah jgk. Hadiah kat tangan.. (Actually luka, sakit woo.. Nk nangis aku tadi..)
Akibat main susun barang peribadi yang terpanjang.. 
Aku ni duk terhegeh-hegeh nk bukak tali kasut sbb tu la..

Happy la jugak,, sbenarnya aku nk tunggang kuda tapi malu nk g tanya.. (tu la sape suruh)

Oklah.. That's all.. Bye! ;)

♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

1 orang suka menulis:

Nor Nadiah said...

lamanya tak update.:|

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)