New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Friday, 2 March 2012

Aku jumpe Dye!


Hye semua, sihat ke? Dah lama tak post.. sori la kalau ada yg menyampah tngk blog ni sbb kosong dan tak meriah.. Sebenarnya sy mls nk post going tired n tired,, byk kerja skrg ni nk buat.. 

Tapi,, sy excited sgt nk buat utk tajuk ni.. AKU JUMPE DYE!

Hihi gatal la pulak.. Korang jgn fikir yang bukan-bukan, Ok! 

Detailsnya kat bwh ni:-
Kat kedai makan, baju casual, time jumpe....( lpas ni )

Time tu memang x bleh nk ckp cmne perasaan ni ..Rase mcm>> HAPPY GILERRRRR!
Utk pengetahuan korang (kalau korang nk tahu la kan) dah... aik! knape aku rase lame eik! Baru 1 tahun je tak jumpe! Mmg byk giler kenangan aku ngan dye..

Perjalanan cerita:-

Aku berjalan msuk kat kdai makan dgn my Family .. Time ni tak sedar lagi.. Cari tempat nk duduk, 
aku bukan ddk bertentangan dgn jalan raya.. (jadi fhm2 sndiri la ye,, sori kalau ayat berbelit sgt.. hihi)
Tak sedar lagi time tu, duk smbg2 dgn adik aku,, adelah time tu, adik aku nk tukar tmpat..
 (dye duk bertentangan dgn aku) 
Aku ni jenis anti lelaki sikit ( sikit je, tak byk tapi bukan lesbian ye, takut penzinaan mata ) Jadi nk check takut2 ade laki kat blkg,  aku pusing kan lah tengkuk ni dlm berapa darjah pon tak thu.. 
( haha mengarut betulla ) 
Aku time tu,, mmg giler (3X) terkejut ,, mmg tak boleh nk....eii!! geram btul la nk cari ayat pon susah..
Dye pon terkejut jgk time tu,, smbil gerakkn bibir dgn sbut nama aku, Farhani.. kalau tak silap la.. plus dgn muka excited.. Aku time tu tak thu nk buat ape, jadi pusing blik la, nk g dkat dye tapi...... malu la, family dye pon ade.. Jadi aku tak ambik sbarang tindakan sama mcm dye.. Tapi aku curi2 pandang la jgk tindak-tanduk dye.. Dye sampai dulu jadi dye balik dulu.. Huhu..
Balik rumah dgn muka HAPPY ENDING walaupon tak tegur dye..

Haa,, before sy lupe korang ni fikir dye tu sape? Hah?! Baik ckp, kalau tak!!sringgg!
Actually sy jumpe my true BFF.. Ok lah kalau dye bace post ni.. nk ckp ni:-

Assalamualaikum Maisarah, awk sihat? Rindu awk sgt2..
Moga2 bleh jmp awk plop! ;)

That's all for this entry.. Bye! 

♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

2 orang suka menulis:

nik nur maisarah nik suhaimi said...

awop...sy baik2 jekk..hahah..luculah baca post hk ni..hakhak.... lucu+excited+teruja ngee~~sy pom rindu jugokk ko awk...byk pd awk lgi x thu..heheh^^ ...
sihat ke????
nk tegur sbnrnye cumo malu2 kucink la pulok maso tuuu....hahahah....takut+debar maso tuh...x dk agih hk boleyh ganti awk setakat ni :) you r my close+best friend 4 eva n eva... (truely) =)


oppsss..1 lgi...cepat dh blog heheh.... thanks+salam rindu kpd awk n kluarga ..seriously...i miss u .... (-.-)huhuhu

Farhani said...

Maisarah@ sy x thu gpo?
alhamdullillah sy sihat jah..
haha, dah buang habis, hihi,
insyaAllah sy kirim kan,
sy pon sama! ;)

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)