New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Friday, 2 September 2011

Letih

Assalamualaikum..

 Semua sihat ke?? Nak tahu kenapa tuan punye blog ni dah lama tak post?? Sbenarnye tuan punye blog ni malas,,dan  byk citer yg best2 kat astro (mcm2 ada,, hehehe)duk mengadap tv je la raya ni.. Shari yg lpas tuan punye blog ni nk g kat umah mak sdare kat PM (Pasir Mas) bukan Perdana Menteri ye.. Bertolak kul 3 stengah.. Dari Padang Kala nk g Pasir Mas.. Dalam  perjalanan  nk g tu tracfic jam  dekat ngan 2 jam sesak dlm perjalanan..(baru 5 km,,tinggal 8 km) last2 ,,umi (my mom) telefon n ckp tak jadi pergi..Patah balik..Dalam kul 5 berhenti kat Restoran Marmal.. (Mcm MariMar pulak,hahaha) Makan2.. Sampai kat umah pulak kul 7..Aduhai..Buat letih je..

OK..BYE..

Assalamualaikum..
♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

2 orang suka menulis:

nik nur maisarah nik suhaimi said...

haha...ksian kat die...*padan muke*:p
hehe...gurau je..:D

Farhani said...

ermm..sedih..mm :(

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)