New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Tuesday, 13 September 2011

ABCDEFG / GFEDCBA

Assalamualaikum..

Hye smua sihatkan?? Tadi ade la tuan punye blog ni baca kat FB yang salah satu kwn tuan punye blog ni tulis sendiri ke copy org punye..hehehe..Dye tulis camni..

Kalau kita tgk smue bdk tadika hafal ABC kn? So,do you know the meaning of ,
ABCDEFG = A Boy Can Do Everythings For Girls .

tapi , cube reverse the meaning of ,
GFEDCBA = Girls Forget Everythings Done & Catches new Boy Again :')
 Nak tanya.,,betul ke tak formula ni??
Ok,, nk ckp yg tuan punye blog ni sedih hari ni sbb kena tinggal kat umah sedih.. :( ..Tapi..Hari Isnin lpas bst..sbbnye...(mungkin tak best pada korang tapi..bacelah ok!!) Tuan punye blog ni main air..hehehe..Ckp cerita yg pd mula nya tuan punye blog ni curah kat ats bumbung kereta dan tak perasan la pulak yg adik bongsu punye blog ni duk kat belakang kereta tu..Nak tahu ape yang jadi,,abis semua basah kat baju dye kena air sabun..hahaha..kesian la pulak..nasib baik tak kena mata..lpas drp tu dye bukak paip lpas tu sembur kat tuan punye blog ni.. Sedih sbb basah tapi best gak dpt mandi..hehehe..Ok..tu je lah tuan punye blog ni nk kongsi..Byee..

Assalamualaikum

♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)