New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Thursday, 14 July 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

Assalamualaikum..

Saya nak msuk contest CIK DYA..kalau nk join kena baca sampai abis..huhuhu..

First time msukkn gambar sndiri,,2 pon sbb nk msuk contest cik dya..

Syarat-syarat nk msuk contest ni

1. Mestilah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia.

2. Mesti mempunyai blog dan akaun facebook.

3. Mesti menjadi follower blog CikDya.

4. Mesti LIKE CikDya[dot]com fan page di facebook.

5. Mesti klik SINI dan SINI.

6.Buat satu entry di blog dengan tajuk : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

 
7. Letak satu gambar korang yang bertudung.Tudung syria ke, shawl ke, tudung bawal ke, tudung express ke,tudung saji ke...yang penting cover rambut korang kay!hehe.
 
8. Mesti letak link htt://www.cikdya.com/ di bloglist korang.
 
9. Tag seorang kawan.Make sure she knows.
 
10. Kemudian tinggalkan link korang di sini.
 
Cara penentuan pemenang:
-Pemenang akan ditentukan melalui bilangan komen paling banyak. Ini bermakna  korang perlu meminta kawan-kawan komen entry korang banyak-banyak ya.Tak aci komen gambar sendiri banyak2..hehe.Mesti orang lain yang komen.

 Hadiah
7 Pemenang utama akan menerima shawl ribbon setiap seorang. (No 1-7)
10 hadiah saguhati berupa 2 helai shawl setiap seorang. (No 8-17)

Giveaway ini akan bermula 3 JULAI - 31 JULAI 2011

(kat atas ni saya copy dari CIK DYA,,hehehe(cpat2 mgaku))
 
Assalamualaikum..

♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

6 orang suka menulis:

fiQ'Ra said...

sweet syg~ ;) jom klik cni & komen erh ;)

Nurain Suhada said...

lip lap, heee..
ain pun join, komenla kalo sudi..

http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Farhani said...

tq..sudi komen..^_^

abazilah said...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Farhani said...

tq..:)

Cik Dya said...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)