New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Friday, 15 July 2011

PHOTO OF NATURAL CONTEST

Assalamualaikum..

Kalau nk join KLIK SINI

Syarat-syaratnya>>(saya copy dari PENGANJUR CONTEST)
 

1-Sila Follow blog Budak Baru Belajar nie. (Wajib) Sape tipu dose k.
>>DAH
 
2-Sila 'LIKE' fan page FB budak baru belajar. Sila Scroll bawah... (Wajib)
>>DAH
 
3-Tempekkan banner kat atas dalam entry anda.(Wajib)
>>DAH

4-Letak satu gambar berkaitan nature, tak kisah la pantai ke, air terjun ker, hutan rimba ker, tapi make sure gambar itu ialah alam semulajadi dan nyatakan tempat tersebut. Gambar mestilah korang punya. jangan curi dari mana2 sumber. Walaupun saya tak tahu, tapi Allah tahu. Untuk membuktikan gambar itu kalian yang punya, anda mestilah berada dalam gambar tersebut.... (Wajib) 



5-Tagged contest nie kepada sejuta orang blogger. hahaha... kejam x? Tipu jer la. Tagged je kepada sesiapa, xleast sorang. (Sunat)
6-Tinggalkan comment atau link anda di ruangan komen but not Shout Box.
>>DAH
 
Hadiah
2 pemenang akan dipilih
Hadiah Special dari Kemboja. So tunggu...

Tarikh Tutup
31 August 2011

Assalamualaikum...
♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

2 orang suka menulis:

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

Farhani said...

ok!! tq sudi vote saya..^_^

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)