New Entry

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/07/8-ibadah-utama-di-bulan-ramadhan.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/sy-masih-akan-dengar-ke-perkataan-siap.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/happy-holiday.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/yeahhhh-im-freee.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/terima-kasih.html http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

Friday, 7 October 2011

Ramai giler...

Assalamualaikum...

Semalam,,tuan blog ni g kat Stadium Sultan Muhammad ke-IV (KELANTAN) ..Ni 1st time tuan punye blog ni g kat stadium dlm hidup kat ats dunia ni..haha..(darat) :p Tuan punye blog ni x minat bola tu sbb x g kat stadium ni...hehe..


Farhani g kat stadium ni dgr ceramah pasal hudud..Lama tau..dgr ceramah tu..Balik pukul 11.30 malam..Uhh..letih+ngantuk=tidur..Adik-adik farhani sumenye tidur.. Mangsa nya=my father with my mom sbb kena bangkukan bdk 2 org ni.. Tuan punye blog ni duk kat ats skali..Gayat..oHh..
Duk kat ats ni nmpak org kat bwh tu mcm..SEMUT..hihi..nk tgk?? kat bwh ni..

video

Ni gmbar2 yg tuan punye blog ni tangkap time dgr ceramah tu..huhu..


Ok lah..Farhani nk g tgk Johny English..Korang pon kalau suke bleh join..tapi..kat umah cndiri la..ehh..Bye.. ^_^

Assalamualaikum..
♥ Terima Kasih kerana sudi baca, kalau sudi komen and like! ;)♥

0 orang suka menulis:

Follow..

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)